Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Snoezelvakantie 2016

Het zit er weeral op. Een fantastisch week als vrijwilliger! Ik vertel jullie graag over de snoezelvakantie van CM – Midden-Vlaanderen

Vrijdag 8 juli ben ik terug vol goeie moed vertrokken naar Zandhoven. Op dat moment staat alles al klaar en ingericht (en geloof mij daar hebben anderen echt veel werkuurtjes in gestoken).
Een saaie vergaderzaal is op dat moment al een gezellige snoezelzaal met geur-, wellness-, knuffel- en ballonruimte. En de ‘hoge schuur’ is klaar om artiesten te ontvangen!

DSC01250DSC01058 DSC01347

Deze vakantie noemt wel snoezelvakantie, maar het is zoveel meer dan dat. Er zijn alle dagen activiteiten voorzien. Van zwemmen, een modeshow, een belevingswandeling en een optreden tot een spelletjesdag en een tochtje met de paardenkoetsen. Het snoezelen staat wel in elk van deze activiteiten centraal. De nadruk ligt op beleven en genieten. Contact maken en de vakantiegangrs op de eerste plaats zetten is cruciaal.

DSC01347 DSC01332 DSC01307

Het thema dit jaar was ‘cowboys en indianen’. En dat zullen ze in Zandhoven geweten hebben. Met pijl en boog, pluimen in ons haar en grote Mexicaanse snorren gingen we op pad om er een geweldige week van te maken.

DSC01267 DSC01236 DSC01115

En ik denk dat we terug kunnen zeggen dat het een geslaagde vakantie was. Zowel voor de medewerkers als de vakantiegangers.

DSC01044 DSC01025 DSC01069

 

Wil je graag meer info? Kriebelt het om mee te gaan?
http://ziekenzorg-mvl.be/snoezelvakantie/
De avonturen van dit jaar kan je hier lezen: https://snoezelblog.wordpress.com/

Tot volgend jaar?
Snoezels!

Elke

To Top
0