Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Over ons

Enkele jaren geleden kreeg Elke Roox de snoezelkriebels te pakken. Nog voor haar studies ergotherapie kon ze tijdens een inleefmoment in DVC Heilig Hart Deinze de effecten van snoezelen ervaren. Doorheen haar studies heeft ze leren werken met verschillende doelgroepen van kinderen tot ouderen. Snoezelen is doorheen de jaren een passie geworden. Ze leert hier dan ook constant over bij en volgde reeds de Internationale Snoezelen Conference in Duitsland in 2015.

Elke vindt het belangrijk om iedereen een oplossing op maat te bieden. Zij draagt klantgerichtheid hoog in het vaandel en werkt tevens graag vraaggestuurd. Het volledige aanbod, van snoezelmaterialen tot professionele vormingen, kwam tot stand in nauwe samenwerking met haar klanten. Alle gegeven advies is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Met SnoezElke wil ze snoezeltherapie bekender en vooral toegankelijker maken. Zowel gezinnen als zorginstellingen kunnen bij SnoezElke terecht.

SnoezElke geeft vormingen aan particulieren, professionelen en zorgbedrijven. Bij het installeren van een snoezelruimte bij u thuis of in uw zorgcentrum komt heel wat kijken. U kan bij ons terecht om de plannen op te stellen en een raming te hebben van de kosten. Bent u op zoek naar een activiteit op uw evenement of verjaardagsfeestje? Wij zorgen voor een een zintuiglijke invulling.

Contacteer Elke vrijblijvend voor iedere vraag over snoezelen. Zij geeft u met veel plezier advies op maat.

To Top
0