Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Belevingsverhalen

Sinds de mens kon spreken, vertelt hij al verhalen. Verhalen worden verteld op elke leeftijd. Voorlezen stimuleert de ontwikkeling van kinderen, zowel emotioneel als op vlak van taal. Belevingsverhalen versterken dit nog. Door ook andere zintuigen te betrekken in het verhaal, blijven kinderen en volwassen met een beperking meer in de sfeer.

Een belevingsverhaal is een voorleesverhaal waar u ondertussen kan luisteren naar muziek, kan proeven, zelf geluid maken, geuren kan ontdekken en kan voelen aan alles wat u vindt.

Momenteel zijn onze belevingsverhalen enkel als activiteit te verkrijgen. Wij komen het verhaal bij u brengen. Wij zorgen voor alle prikkels die nodig zijn bij het verhaal, lezen voor en zorgen voor aangepaste muziek. Voor informatie en prijzen op maat, contacteer ons.

 

Wordt verwacht:

Wij zijn volop bezig met de ontwikkeling van onze belevingsbox! Dit is een box waar alles in zit dat u nodig heeft om het belevingsverhaal zelf te brengen. Deze box bestaat uit het verhaal, een handleiding, illustraties en zintuiglijke prikkels. Blijf op de hoogte!

Mijn opa is een indiaan

Opa is echt heel speciaal
Elke week vertelt hij een verhaal
Deze keer sta je zeker versteld
Van wat hij nu alweer vertelt

Ga je mee op avontuur?


Dit verhaal is geschikt voor personen met een verstandelijke beperking of visuele beperking.

To Top
0