Select Your Style

Choose your layout

Color scheme

Algemene voorwaarden

Prijzen

De prijs die u ziet op de website is de prijs die u betaalt. Met uitzondering van de verzendkosten komen hier geen kosten meer bij voor BTW en dergelijke.

Promoties

Promoties worden meteen aangepast op de website. Ze worden automatisch en ALTIJD toegepast op elke factuur. Kortingscodes kan u invullen bij het afrekenen. Ook deze worden automatisch toegepast.

Leverings- en betaalvoorwaarden

Bestellingen via de website worden steeds online afgerekend voor wij uw bestelling verwerken.
Heeft u toch nood aan een factuur voor de betaling kan gebeuren of maakt u gebruik van een bestelbon? Neem dan contact met ons op.

Transport

Afhaling in Aalter en Smetlede is gratis. Soms zijn er ook mogelijkheden tot afhaling op evenementen.
Onze producten worden steeds aan huis geleverd door Bpost of DPD. Indien u niet aanwezig bent, zal de pakketdienst uw voorkeuren nakomen, wij zijn daar niet verantwoordelijk voor. U kan deze voorkeuren aanpassen op de websites van deze pakketdiensten.

Verzendkosten:
– België: 7 euro
– Nederland: 12 euro

Garanties

In principe geldt er een waarborg op de degelijkheid van het productieproces van 24 maanden na factuurdatum. Schade door verkeerd gebruik valt hier nooit onder.

Indien wij binnen deze periode geen melding van fouten aan het productieproces ontvingen, zijn verdere klachten onontvankelijk en worden ze beschouwd als een gevolg van een verkeerd gebruik.

Heeft u een defect of beschadigd artikel ontvangen, neem dan binnen de 14 dagen na ontvangst contact met ons op.

Terugzending

Binnen de 30 dagen kan u terugkomen op uw aankoop en retourneren. De retourkosten zijn voor de klant. Neem zo snel mogelijk contact met ons op via contact@snoezelke.be

Verdere vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op.
contact@snoezelke.be
+32 498 13 32 12

To Top
0